WORKSHOP

Experience of making Wasanbon

Choose your favorite design from the original wooden type and make your own Wasanbon dried confectionery set.
There are two venues: Takamatsu and Osaka.
You can enjoy several kinds of Wasanbon with colorful flavors.
The completed Wasanbon is a souvenir.
You can enjoy it on the day.

MENU

和三盆干菓子づくり体験のメニューと会場
・ お干菓子10個程度をお作りいただけます。
・ 寺子屋ほへとでは、当日お召し上がりいただけます。(残りは持ち帰りいただけます)
・ 日和制作所工房ではクラフトティーをお土産にお渡しいたします。
・ 扇誉亭ではご予約なしで体験いただけます。
・ さろんぶるーでは高瀬茶と一緒にお召し上がりいただけます。
・ 寺子屋ほへと高松/大阪では生地への味付けと型抜き体験(飲み物付き)になります。
・ お子さまもあそび感覚で楽しんで頂けます。(5歳〜)
・ 最低開催人数について(寺子屋ほへと:3名様以上)

Kagawa

HIYORI factory | Direct Sales, Studio, Workshops

Date: The second Sunday of every month 11: 00-11: 45
Reservation system up to the previous month (A course only)
2-9-2-1 Fujitsuka-cho, Takamatsu-shi, Kagawa 760-0071
TEL: 087-805-7444 (Takamatsu only)

OSAKA

Terakoya Hoto | Workshops, studies, offices

Date: Saturday and Sunday irregular (described on the calendar) 14: 00-/16: 00 ~ Reservation required
1-1-14 Toyosaki, Kita-ku, Osaka 531-0072
Toyosaki Nagaya Konji (House on the clay wall along the gravel road)
▷ Instagram
Mail: Terakoya.hoheto@gmail.com
* Please contact us by e -mail for details.

RESERVATION

ご予約
・ 下の予約枠からお申し込みください。カレンダー以外の時間帯でのご予約は問い合わせページよりお問い合わせください。
・メニューや人数内訳など詳細をお伺いするメールをさせていただきます。返信までにお時間をいただく場合がございます。
・お支払い方法は、現地にて現金でお支払いくださいませ。キャンセルは3日前までにお知らせください。
※当日キャンセルはキャンセル費用がかかる場合がございます。

REQUEST

ご予約のリクエストを受け付けています