WORKSHOP

Experience of making Wasanbon

Choose your favorite design from the original wooden type and make your own Wasanbon dried confectionery set.
There are two venues: Takamatsu and Osaka.
You can enjoy several kinds of Wasanbon with colorful flavors.
The completed Wasanbon is a souvenir.
You can enjoy it on the day.

MENU

和三盆干菓子づくり体験のメニューと会場
・ 和三盆10個程度をお作りいただき、当日お召し上がりいただけます。(残りはお土産に)
・ 扇誉亭ではご予約なしで体験いただけます。
・ さろんぶるーでは高瀬茶と一緒にお召し上がりいただけます。
・ お子さまもあそび感覚で楽しんで頂けます。(5歳〜)
・ 最低開催人数について(2名様以上)※8名以上の場合は別会場となります。

Terakoya Hoheto

A craft studio that brightens the days of both children and adults. In addition to the Wasanbon-making experience, the Ritsurin store also holds other craft workshops from time to time, such as paper mache painting and fan-making.
▷Instagram
terakoya.hoheto@gmail.com

Setouchi Powder Lab

The bounty of Setouchi is made into powder. We are engaged in business activities that allow people to feel closer to sugarcane produced in Setouchi, such as holding workshops to experience making dried Wasanbon sweets using our original fruit powder.
▷Instagram
https://www.setouchi-lab.com

RESERVATION

ご予約
・ 下の予約枠からお申し込みください。カレンダー以外の時間帯でのご予約は問い合わせページよりお問い合わせください。
・メニューや人数内訳など詳細をお伺いするメールをさせていただきます。返信までにお時間をいただく場合がございます。
・お支払い方法は、現地にて現金でお支払いくださいませ。キャンセルは3日前までにお知らせください。
※当日キャンセルはキャンセル費用がかかる場合がございます。

REQUEST

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